Kurum Adı : 80.Yıl Çamlık İlkokulu
WEB Adresi : http://80yilcamlikio.meb.k12.tr
Adres : Kültür Mahallesi Cici Sokak No 264 Aliağa/İZMİR

VİZYON
KENDİSİNİ SÜREKLİ GELİŞTİREN OKUYAN, ARAŞTIRAN ÖĞRENCİLERİN YETİŞTİĞİ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ORTAMINDA HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI; DÜNÜ, BUGÜNE; BUGÜNÜ YARINA BAĞLAYAN KÖPRÜLERİN KURULDUĞU, YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN EL BİRLİĞİ İLE ÇEVREDE "MODEL OKUL" OLMAKTIR.

MİSYON
İyi bir eğitim ortamında; öğrencilerin bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugünü ve yarınıyla barışık nesiller yetiştirmek; Öğrencilerin çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi yakından takip etmelerini sağlamak; Kendini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapılabilen bir eğitim ortamı sunmak; Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliğine ve takım çalışmalarına yatkın bireyler yetiştirmek; Öğrencilerin çevresi ile olumlu iletişim kurmalarını sağlayacak davranışlar kazanmalarını sağlamak.

Öğretmen Sayısı : 8
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 92
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09:00-14:50
Derslik Sayısı : 8 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 2,5 km
Ulaşım : Dolmuş veya yürüyerek
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuzun bulunduğu yer Aliağa çamlık mevkidir, bu bölgede öğrencilerimizin çoğu doğu ve güneydoğu bölgesinden gelen ailelerin çocuklarıdır. Kültür mahallesi bölgesinde gecekondulaşma vardır, binalar orman bölgesine yapıldığından kaçak durumundadır. Kurtuluş mahallesi bölgesi imarlı bölge olup, kaçak yapılaşma mevcut değildir, ulaşımı kolay olup 20 dakikalık yürüme mesafesiyle ilçe merkezine ulaşılabilir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ